"De mogelijkheden van de Prepaid MasterCard zijn eindeloos!"

Wat kan ik er mee?

Met een Prepaid Mastercard kunt u snel, gemakkelijk en veilig betalen. Overal ter wereld. U profiteert van verzekeringen en de uitstekende service van ICS.

Wereldwijd veilig en snel betalen

Meer weten over wereldwijd gemak

Met een Prepaid Mastercard kunt u bij alle Mastercard-acceptanten ter wereld uw aankopen betalen. U herkent Mastercard-acceptanten aan het Mastercard-logo. U betaalt met uw creditcard en uw handtekening of pincode. Maandelijks ontvangt u van ICS een overzicht van de transacties met uw Card.

NB: Bij betaling in een vliegtuig, bij tolwegen of bij autoverhuurbedrijven kan het zijn dat zij prepaid niet accepteren. Check dit altijd eerst.

Vrijwel alle aankopen 180 dagen lang verzekerd

Online betalen

Een reis boeken, studieboeken bestellen, kleding kopen en muziek downloaden. Het kan allemaal heel eenvoudig via internet. Betaal met uw creditcard. Dat is online net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel.

Als u online betaalt met Mastercard SecureCode of e-Code, dan is uw betaling extra beveiligd met een persoonlijk wachtwoord. Voor vrijwel al uw aankopen geldt dat u profiteert van een Aankoopverzekering en een Aflevergarantie.

Altijd controle over uw uitgaven

Vrijwel al uw aankopen automatisch verzekerd

Vrijwel alle producten die u betaalt met uw Card, zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Een veilig gevoel.

Altijd controle over uw uitgaven

Aanvullende Reisverzekeringen

Als u uw reis betaalt met uw Prepaid Mastercard, profiteert u overal ter wereld van Aanvullende reisverzekeringen. Daarmee bent u verzekerd tegen kosten bij bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening.

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

Vragen?

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen, bijvoorbeeld bij verlies of diefstal van uw creditcard. Voor minder urgente vragen staan wij u graag tijdens kantooruren te woord.

Bel 020 - 6 600 766

Excellente service

De klantenservice van ICS draagt het ITO Kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk garandeert u uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Klanten beoordelen de service van ICS met een 8,1.

De ICS App, inzicht in uw uitgaven

Met de ICS App op uw smartphone of tablet heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties.