Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Veilig online betalen

Met uw Prepaid Mastercard is online afrekenen eenvoudig én veilig door de Aflevergarantie, Aankoopverzekering, Fraudepreventie en de Mastercard SecureCode.

De voordelen van een Prepaid Mastercard

 • Aflevergarantie

  Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat u gekocht heeft, niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: ICS draait de betaling terug en u hoeft niets te betalen.

  Bekijk de Algemene Voorwaarden

 • Aankoopverzekering

  Vrijwel alles wat u met uw Prepaid Mastercard koopt, in een winkel maar ook online, is 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

  Bekijk de Algemene Voorwaarden

 • Mastercard SecureCode

  De Mastercard SecureCode is een extra beveiliging. Met uw persoonlijke wachtwoord of e-Code betaalt u veilig online met uw Mastercard. Steeds meer internetwinkels in binnen- en buitenland vragen om uw Mastercard SecureCode. U herkent ze aan het logo.

 • De CVC2-code

  De Card Validation Code (CVC2) is een veiligheidscode achterop uw Prepaid Mastercard. Deze code vermindert het risico op fraude bij telefonische en online transacties. Controleer altijd of bij uw aankopen naar deze code gevraagd wordt.

 • 24/7 Fraudepreventie

  ICS houdt dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard worden gedaan. Als zij serieuze vermoedens heeft dat er iets verdachts gebeurt, dan neemt ICS contact met u op.

 • Online shopppen? Zeker met je creditcard

  We kopen steeds meer online, maar vergeten dan vaak te betalen met de creditcard. Kijk eens op www.zekermetjecreditcard.nl, waar u leest waarom online betalen met de creditcard een veilige manier van betalen is.