Veelgestelde vragen over de Mastercard

Hoe werkt de Aankoopverzekering?

Vrijwel alle producten die u in binnen- of buitenland betaalt met uw prepaid Card, zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Zo hoeft u immers voor kostbare zaken geen extra verzekering af te sluiten.

Bekijk de Algemene Voorwaarden

Hoe werken de Aanvullende Reisverzekeringen?

Betaalt u uw buitenlandse reis met uw Prepaid Mastercard, dan bent u overal ter wereld verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening. De verzekeringen vullen uw eigen reisverzekering aan maar vervangen deze niet.

Bekijk de Algemene Voorwaarden

Wat gebeurt er met het saldo bij overlijden van de prepaid Card-houder?

Als de Card-houder overlijdt, dan vraagt ICS uw nabestaanden om het overlijden schriftelijk te melden. Nadat wij een brief en een overlijdensakte hebben ontvangen, krijgen uw nabestaanden een brief van ICS met informatie over het overboeken van het tegoed of het betalen van het uitstaande saldo op de Card. Als er geen tegoed of uitstaand saldo op de creditcard staat, sturen wij een bevestiging van opzegging van de Card.

Hoe werkt de Aflevergarantie?

Het kan voorkomen dat een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd. In dat geval draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Zo winkelt u zonder zorgen online.

Bekijk de Algemene Voorwaarden