Stort binnen een maand € 15,- en ontvang € 5,- cadeau

  • Bepaal zelf de limiet op uw Card door geld te storten
  • Altijd inzicht in uw uitgaven met de ICS App
  • 180 dagen Aankoopverzekering

De kenmerken van de Prepaid Mastercard

Jaarlijkse Card-bijdrage
Uw jaarlijkse Card-bijdrage is € 17,50
Bestedingsruimte
De bestedingsruimte op de Card bepaalt u zelf door geld op de Card te storten. Wanneer het tegoed op is, kunt u uw Card weer gemakkelijk opwaarderen.
Opnemen, storten en terugboeken
Zodra u de Card ontvangen heeft, kunt u geld op uw Prepaid Mastercard storten via internetbankieren. De Card werkt daarna hetzelfde als een creditcard. Wereldwijd kunt u met de Card betalen, ook online.

NB: Bij betaling in een vliegtuig, bij tolwegen of bij autoverhuurbedrijven kan het zijn dat zij prepaid niet accepteren. Check dit altijd eerst.

Geen BKR-toetsing of bewijs van inkomen
Omdat het een prepaid Card is en u zelf uw saldo op de Card kunt bepalen, vindt er geen financiële toetsing plaats. U komt in aanmerking voor de Prepaid Mastercard als u minimaal 18 jaar of ouder bent.
Aankoopverzekering

Vrijwel al uw aankopen zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Lees meer

Niet alleen een veilig idee, maar het scheelt u ook extra kosten. U hoeft voor kostbare zaken geen extra verzekering meer af te sluiten.

ICS App

Met de ICS App op uw smartphone of iPad heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties.

Lees meer

Ook ziet u direct wat u nog kunt besteden. Verder profiteert u via de ICS App van extra aanbiedingen en kunt u gebruikmaken van de klantenservice en geldautomaatzoeker.

De ICS App is beschikbaar voor Mastercard-houders op iPhone, iPad en Android. Download de app gratis in de App Store of via Google Play

Facturatie

Iedere maand ontvangt u via Mijn ICS uw rekeningoverzicht.

Lees meer

Op uw rekeningoverzichten in Mijn ICS vindt u al uw transacties terug, met vermelding van datum, Mastercard-acceptant en aankoopbedrag.

Aanvullende Reisverzekeringen

Betaalt u uw buitenlandse reis met uw Mastercard creditcard, dan bent u overal ter wereld verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening.

Lees meer
Reisongevallenverzekering
Uitkering van maximaal € 42.750,- bij blijvende invaliditeit (en maximaal € 149.625,- als de graad van blijvende invaliditeit meer dan 25% is)*.
Hulpverleningsverzekering
24 uur per dag, 7 dagen per week hulp bij repatriëring en medicijnen tijdens uw reis
Vluchtvertragingsverzekering
Vergoeding van extra kosten tot een maximum van € 150,- per persoon, zodra uw vlucht meer dan vier uur vertraagd is (bij chartervluchten meer dan acht uur)
Bagagevertragingsverzekering
Vergoeding van extra kosten tot een maximum van € 1.000,- per gebeurtenis (maximaal € 125,- per dag), bij een vertraging van meer dan acht uur.

Let op: deze verzekeringen zijn een aanvulling op uw eigen reisverzekering en vervangen deze niet. Zorg ervoor dat u altijd goed verzekerd op reis gaat.

* Bekijk de Aanvullende Reisverzekeringen voorwaarden
Aflevergarantie
Wanneer een product niet afgeleverd wordt, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen.
Bescherming en preventie

Fraudepreventie door ICS.

Lees meer

International Card Services houdt uw betalingen bij. Bij vermoedens van fraude nemen wij contact met u op.

Veilig online betalen met de Mastercard ID Check. Met uw Mastercard ID Check doet u aankopen met een extra wachtwoord. Niemand kan op deze manier online betalen met uw creditcard zonder uw toestemming. U kunt dit wachtwoord aanmaken op het moment dat u voor de eerste keer wordt gevraagd uw wachtwoord in te vullen.

Servicedesk
De ICS Servicedesk is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor vragen of problemen. Waar u ook bent. Bel 020 - 6 600 002. Bel bij verlies en diefstal +31 20 – 6 600 611.
Overige tarieven
  • Koersopslag: 2%
  • Geldopname uit automaat: 2%
  • Storten: € 0,95 per storting
  • Uitbetalen: € 0,95 per uitbetaling
Contactloos betalen
De Prepaid Mastercard heeft het contactloos betalen logo. Dit betekent dat u bij betaalautomaten met dit logo en het logo van Mastercard contactloos kunt betalen. Controleer het bedrag en houd uw Card kort tegen de betaalautomaat aan. Binnen Europa kunt u over het algemeen bedragen tot en met € 25,- betalen zonder pincode. Wanneer u meerdere contactloze betalingen achterelkaar doet, is de kans groot dat u uit veiligheid een pincode moet invoeren en/of uw Card in de betaalautomaat moet steken. Buiten Europa kan het bedrag dat u zonder pincode kunt betalen per land verschillen. De betaalautomaat geeft aan of de betaling is gelukt.

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

Vragen?

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen, bijvoorbeeld bij verlies of diefstal van uw creditcard. Voor minder urgente vragen staan wij u graag tijdens kantooruren te woord.

Bel 020 - 6 600 766

Excellente service

De klantenservice van ICS draagt het ITO Kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk garandeert u uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Klanten beoordelen de service van ICS met een 8,1.

De ICS App, inzicht in uw uitgaven

Met de ICS App op uw smartphone of tablet heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties.