"Het gebruik van de Mastercard is heel makkelijk."

Hoe werkt het

Zodra u de Card ontvangen heeft, kunt u geld op uw Prepaid Mastercard storten en werkt de Card hetzelfde als een creditcard. Wereldwijd kunt u met de Card betalen, ook online.

Wereldwijd veilig en snel betalen

Geld storten

Geld storten kan via online bankieren of met een overschrijvingsformulier van uw bank. Gebruik hiervoor één van onderstaande rekeningnummers:

  • ABN AMRO: NL75 ABNA 0844 9970 56
  • ING: NL43 INGB 0005 6353 34
  • Rabobank: NL88 RABO 0187 4987 92

Gebruik als omschrijving uw ICS-klantnummer. Dit nummer kunt u bovenaan in Mijn ICS vinden en op uw rekeningoverzicht.

Houd bij het storten van geld naar uw prepaid Card rekening met de standaard doorlooptijd die uw bank hanteert bij het overmaken + 1 extra werkdag verwerkingstijd vanuit ICS. Het gestorte bedrag staat dus niet meteen op uw prepaid Card.Voor iedere keer dat u geld op uw Card stort, betaalt u € 0,95.

Wij wijzen u erop dat de jaarlijkse Card-bijdrage in de tweede maand, nadat u uw Card ontvangen heeft, in rekening wordt gebracht. Mocht er geen saldo op uw Card staan, dan wordt de jaarlijkse Card-bijdrage automatisch van uw bankrekening geïncasseerd.

Vrijwel alle aankopen 180 dagen lang verzekerd

Geld terugboeken

Wilt u geld overmaken van uw prepaid Card naar uw bank, neem dan contact op met de ICS Servicedesk: 020 - 6 600 766.

Altijd controle over uw uitgaven

Kosten voor storten, opnemen en terugboeken

Bijkomende kosten voor de prepaid Card zijn:

  • Geld storten op uw Card: € 0,95 per keer.
  • Geld opnemen bij een pinautomaat: u betaalt 2% van het opgenomen bedrag. Geldopnames, inclusief de kosten, vindt u terug op uw rekeningoverzicht.
  • Geld terugboeken van uw Card naar uw bankrekening: € 0,95 per keer.
  • Binnenlandse transacties: geen kosten.
  • Buitenlandse transacties: u betaalt een wisselkoersopslag van 2%.

Negatief saldo op uw prepaid Card
Het kan voorkomen dat u een negatief saldo op uw prepaid Card heeft. Bijvoorbeeld wanneer er kosten voor de jaarlijkse bijdrage worden ingehouden en u niet genoeg saldo op uw prepaid Card heeft staan. Check daarom altijd regelmatig uw saldo in Mijn ICS of in de prepaid ICS App.

Heeft u een negatief saldo op uw prepaid Card? Dan incasseren wij het verschuldigde bedrag na het verschijnen van het eerstvolgende rekeningoverzicht. Als wij het bedrag niet kunnen incasseren en u betaalt dit bedrag niet zelf binnen 21 dagen na de datum bovenaan uw rekeningoverzicht terug, dan brengen wij een boete van 2% in rekening over het verschuldigde bedrag.

Altijd controle over uw uitgaven

Altijd inzicht in uw uitgaven via Mijn ICS of de app

Mijn ICS
Mijn ICS is uw persoonlijke omgeving op icscards.nl waar u een compleet overzicht heeft van uw rekeningoverzichten en betalingen. Met Mijn ICS kunt u online eenvoudig, veilig en snel uw Card-zaken regelen; gemakkelijk thuis vanaf uw computer, maar ook als u op vakantie bent.

ICS App
De uitgaven die u met uw prepaid Card doet, kunt u 24/7 terugvinden in de ICS App of op Mijn ICS. De ICS App geeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties. Ook ziet u direct wat u nog kunt besteden. Bovendien biedt de ICS App diverse andere functies die handig zijn bij het gebruik van uw Card. Kortom, met de ICS App heeft u altijd de belangrijkste informatie over uw Card bij de hand

De ICS App is beschikbaar voor Mastercard Card-houders op iPhone, iPad en Android. Download de app in de App Store of via Google Play.


ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

Vragen?

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen, bijvoorbeeld bij verlies of diefstal van uw creditcard. Voor minder urgente vragen staan wij u graag tijdens kantooruren te woord.

Bel 020 - 6 600 766

Excellente service

De klantenservice van ICS draagt het ITO Kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk garandeert u uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Klanten beoordelen de service van ICS met een 8,1.

De ICS App, inzicht in uw uitgaven

Met de ICS App op uw smartphone of tablet heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties.